Tilbakemeldinger fra leserne

«To konger er altoppslukende, engasjerende, oppsiktsvekkende og umulig å legge fra seg.»

– Simen Ingemundsen, Bygdebladet

«Tidskoloritten ble malt på en slik måte at jeg kunne kjenne smaken av tørket kjøtt mens saltvannet tørker på huden og nervene dirrer i påvente av slaget som ligger forut. Definitivt en god fortelling med vikingtiden som historisk bakteppe!»

– John Olav Oldertrøen, forfatter

«Det virker som om det er gjort en del research her for å få dette så historisk riktig som mulig. Og det virker. Navn, hentydninger fra sagatiden og et direkte språk gir et uttrykk av å være 900 år tilbake i tid og til tider rett i nærkampene. I tillegg er Bakkejord og Åsli like glad i å ta livet av karakterer du får sansen for som Georg RR Martin – noe som jo faktisk gjør dette mer realistisk i mine øyne.»

– Mia Ryan, Mugglesbridge

«Boka har mange sterke sider. Eg merka meg særleg at forfattarane er flinke til å skildre reaksjonane til karakterane i boka på ein realistisk og truverdig måte. Også omgjevnadane er godt skildra, det gjorde det lett å sjå føre seg miljøet karakterane røyrer seg i. Kampscener bruker eg ofte å skumme gjennom, men Bakkejord og Åsli klarer og gjere desse oversiktlege, noko eg meiner mange andre forfattarar ikkje meistrar.»

– Eva Kristin Seth, Goodreads

Viser 1–6 av 9 resultater