På salg!

Viking og Fredløs e-bøker

168 kr 99 kr

Northumbria, år 841

To langskip glir rolig mot Wucestre en tidlig morgen. Ombord forbereder Ulv seg til sin første kamp, med fiender på begge sider. Planene hans hadde slått fullstendig feil, og han kan ikke skjønne hvordan han skal komme fra toktet med æren og livet i behold.

På land står Marcus og betrakter skipene som nærmer seg. Det har gått tre vintre siden han mistet sin mor i et vikingangrep. Denne gang er det hans plikt å kjempe mot hedningene, sammen med en handfull av landsbyens menn. 

Hans liv er over, men han håper å gi søsteren Julia tid til å komme seg unna.

200 sider

Irland, år 842  

Vikingehærene som plyndret Irland sitter trygt i sine vinterleire.

I villmarken kjemper Ulv for å overleve måneder med kulde og matmangel. Han er lyst fredløs av sine egne, og kan ikke vente noen nåde fra irene. Bare ved å finne Marcus og overgi han til jarlen, kan han vinne tilbake sin frihet og ære. 

Marcus har fått en ny sjanse, og han har intet ønske om å bli noens trell igjen. Hedningene står mellom han selv og Julia, og han gjør irenes kamp til sin egen. 

På andre siden av havet konfronteres Julia med ondskapen som rastløst lurer under overflaten overalt hvor mennesker bor. 

300 sider

Ved kjøp av e-bøkene, mottar du Viking og Fredløs i både iBooks og Kindle-format.

Varenummer: 2-3 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

«Tidskoloritten ble malt på en slik måte at jeg kunne kjenne smaken av tørket kjøtt mens saltvannet tørker på huden og nervene dirrer i påvente av slaget som ligger forut. Definitivt en god fortelling med vikingtiden som historisk bakteppe!»

– John Olav Oldertrøen

«Det virker som om det er gjort en del research her for å få dette så historisk riktig som mulig. Og det virker. Navn, hentydninger fra sagatiden og et direkte språk gir et uttrykk av å være 900 år tilbake i tid og til tider rett i nærkampene. I tillegg er Bakkejord og Åsli like glad i å ta livet av karakterer du får sansen for som Georg RR Martin – noe som jo faktisk gjør dette mer realistisk i mine øyne.»

– Mia Ryan, Mugglesbridge

«Boka har mange sterke sider. Eg merka meg særleg at forfattarane er flinke til å skildre reaksjonane til karakterane i boka på ein realistisk og truverdig måte. Også omgjevnadane er godt skildra, det gjorde det lett å sjå føre seg miljøet karakterane røyrer seg i. Kampscener bruker eg ofte å skumme gjennom, men Bakkejord og Åsli klarer og gjere desse oversiktlege, noko eg meiner mange andre forfattarar ikkje meistrar.»

– Eva Kristin Seth, Goodreads

Du liker kanskje også…